söndag 28 oktober 2012

mistress vs adk

vi har känt varandra nästan ett år, jag har sett henne naken, vet vad hon gillar, har hört hennes röst, hon vet vad jag gillar och hon uppdaterar mig ständigt med nya äventyr och sexiga bilder.

men vi har aldrig träffats.

vår vägar har inte korsats, vi bor i olika delar av landet. och kanske har det funnits en rädsla att det vi har ska förstöras av att ses på riktigt.

men till sist korsas vägarna, hon åker bil från sin stad, jag tar tåget från min och vi ses- som vore vi hemliga agenter- i en tredje stad.

det är som att träffa en gammal vän fast vi aldrig setts förut.

jag har äldre vänner jag aldrig sett nakna, aldrig pratat så privat med. vi har även pratat om annat än sex, men det var sex som förde oss samman. vårt möte är frukten av att vi började kommentera varandras explicita bloggar för över ett år sedan. hon som mistress, en femme fatale som skrev om sina äventyr, och jag förstod direkt att vi gillar samma saker, att vi är lika öppen om vad vi tänder på, att hon utan problem berättar vad hon behöver, vad hon vill ha. alla är inte sådana. hon bjuder på sig själv, och jag tänder på det.

jag har innan vi ses frågat om hur hon skulle reagera om jag under vår träff diskret skulle föra in min hand innanför mina jeans och i smyg runka. det är på den nivån. inget känns främmande eller perverst i hennes sällskap, men jag vill fråga, för det är lätt att reagera på ett sätt i teorin, ett annat på plats. jag kan inte komma på så många andra jag skulle kunna fråga en sådan grej, ens komma på en sådan grej.

hon slänger med sitt långa blonda hår efter att vi kramats. hon doftar av en härligt tung parfym, hon är superkvinnlig ut i fingerspetsarna. kaféet har två våningar, man går en bred spiraltrappa ner, en gång i tiden låg det en bank i det här huset minns jag, efter tre minuter i hennes sällskap hade jag gärna låst in mig i ett bankvalv en helg, jag är sjukt tänd på henne.

ett yngre sällskap sitter på en påfyllning och pressar ut det sista ur en tepåse, som nog knappt ger färg på vattnet. snabb flash från när jag själv var i deras ålder. en pojke i kavaj och svårmod, lång snedlugg, allt man gör är för första gången, allt man gör gör bara jag, jag, jag. kåt som ett djur.

lika snabbt tillbaks till nutid. kortare lugg, en viss medvetenhet kring att allt är förgängligt och det mesta är gjort av andra, tidigare. lika kåt.

min blick far runt henne, från topp till tå, saknar av.

du har kläder på, säger jag och ler.

men inte för mycket kläder. en tunika i ett lätt transparang material skapar ett fantastiskt dekolletage, jag försöker att inte stirra. jag vet inte hur jag sköter det, men hon säger efteråt att jag tittade henne i ögonen när jag pratar, och att hon uppskattar det.
hon korsar sina ben. de svarta högklackade skorna sitter som en smack, jag följer benen, de tunna svarta strumporna får mig att fantisera; hade hon varit en annan tjej hade jag kanske misstänkt att det kunde vara stayups.

nu vet jag att det är det. den här tjejen har bara stayups. men det är lika spännande att försöka ana.
jag behöver inte vara diskret med henne, jag tro mig känna henne så pass bra att jag tror mig veta att mina blickar är som tysta komplimanger för henne.

hon virar tepåsen runt skeden och kramar ur den och jag följer hennes händer. jag tror det var där det började. det är ju ofta det för mig. orden på hennes blogg var sexiga och gjorde mig alltid extremt kåt, men när jag dessutom anade en av hennes händer på en bild började jag skriva kommentarer, komplimanger. när hon vid ett tillfälle uppmanade läsarna att komma med förslag på bilder var jag inte sen att önska ett kladdigt handarbete. det fick jag se. sen den dagen fanns den fantasin där, tänk att få uppleva de händerna. på riktigt.

samtalet rullar på, persongalleriet tar form på något sätt nu när vi pratar om personer vi tidigare mejlat varandra om. tepåsmissbrukarna snett bakom oss lämnar stället, jag hör folk längre bort i samma rum, men de har ingen insyn över vårt bord. jag tvekar några sekunder, hon pratar om något och jag undrar om hon kommer tycka att jag inte lyssnar, att hon kanske inte längre tycker det är okej. jag kan inte låta bli, mina fingrar håller om kuken, som ligger längs låret, blöt av upphetsning. hon har slutat prata. jag stönar, hon tittar fascinerat.
-är det okej…frågar jag tyst.min röst är mörk.
hon nickar och ler. lutar ansiktet mot handen, armbågen vilar mot fåtöljens armstöd. låter pekfingret röra hennes läppar. jag är grumlig i rösten nu. grumlig i huvudet. tar ett grepp om kuken så gott det går med jeans på. hon börjar slicka på sitt finger, tungspetsen virvlar runt fingerspetsen. den långa nageln glänser till. jag njuter maximalt av att få sitta mittemot henne och smeka min kuk. hon låter kjolen glida upp, för den andra handen längs låren så jag får se strumpans kant, en sexig spets längst upp på låret.
jag stönar, kväver det så de längre bort inte ska kunna ana. hon ler, hon frågar den retoriska frågan

är det skönt?

och jag nickar som en idiot.

kåtslag och idioti är, misstänker jag, nära besläktade.
jag drar upp handen ur jeanslinningen, fingrarna är kladdiga av försperma.
hon lutar sig fram över det lilla bordet, suger sensuellt av min tumme.
jag sitter som förstenad, skakar till av upplevelsen.

jag fattar inte att du precis gjorde det där, mumlar jag till sist.
att du faktiskt gjorde det på riktigt. wow.

en i personalen börjar gå runt och tvätta av bordet, jag borde be om en trasa för att torka av kuken.
vi är sist ut ur lokalen, det har regnat och asfalten glänser.


kan jag köra dig någonstans, frågar hon.

vi hoppar in i hennes bil, jag vänder mig mot henne och ger henne en puss på kinden och lägger min hand på hennes lår och låter den långsamt smeka henne medan hon vant manövrerar oss ut ur parkeringshuset.  jag har alltid blivit lite tänd på kvinnor som kör bil. det är något med självsäkerheten, kontrollen. kvinnor som kör bil som dessutom har högklackade skor tänder mig ännu mer.
vi glider genom en kvällslugn stad, kommer ut på en ringled, ytterområden med villor där det tvn lyser upp fönstren, där hundägare tar en sista promenad i regnställ och foträta skor.
jag skojar med henne, men längst inne bland skämtet ligger det ett tungt allvar, återigen grumligt av kåthet.
-hitta en återvändsgränd, jag vill titta på dig lite närmare.
vi passerar ett bygge, jag tjatar på skoj.

här hade ju vart perfekt!

jag vet inte längre om det bara är jag som har lust, om jag ska tagga ner på tjatet.
i ett radhusområde snurrar vi runt och hamnar på en gata, som tar slut. hon svänger runt, bromsar in och stänger motorn.

regnet smattrar, vi ser en bil svänga in till ett hus, ljusen slår in mot oss. man fattar om de är misstänksamma i grannskapet. vad gör den okända bilen där.jag lutar mig mot henne, kysser henne. hennes tunga är sval och villig att möt mig. lugn, intensiv. hon kan sina grejer.

mina händer letar upp hennes makalösa bröst, de är fasta och fyller min hand, pigga bröstvårtor. hon knäpper upp och låter dem möta mina händer nakna. jag väger dem i händerna och lutar mig fram och suger in bröstvårtorna långsamt, slickar på dem, biter lätt. hon njuter, stönar, smeker mitt hår.

det är immigt i bilen, jag smeker återigen hennes ben, följer insidan av låren och säger att jag vill slicka henne. det känns som att hon också vill det, men hon viskar att hon känner sig ofräsch efter en lång dag på jobbet, och att hon är in slutet av sin period. jag säger att det får hon bestämma, jag bryr mig inte. är ruskigt sugen på att få se hennes fitta på riktigt. jag har sett den flera gånger på bild och filmsnuttar som hon mejlat senaste året. jag kan den nästan utantill. jag vet nästan hur det skulle kännas att tränga in i henne.

vill du runka för mig?

frågar hon.hon får det att låta som att jag skulle göra henne en tjänst, fina tjejen.
-det vill jag gärna, hinner jag svara under tiden jag knäpper upp jeansen och kränger av mig boxershortsen.

det känns så jäkla lyxigt och sitta mittemot henne och få titta på hennes fantastiska kropp och runka under tiden. hon är verkligen en tjej som män vänder som om efter på trottoaren, när hon går svänger hennes rumpa när hon sätter ner de högklackade skorna i gatan, hon har stil och är supersexig. allt på en gång. och här sitter jag i en bil som vi nu inte kan se ut genom för all imma, hon sitter och visar mig sin kropp och jag runkar min kuk.

jag låter högerhanden jobba på medan min blick försöker fånga upp så mycket som möjligt på en gång. jag tänker att det här är liveporr. van vid att runka medan jag kollar in sköna filmklipp känns det nästan som att jag sitter inne i datorn, på det med en riktig porrstjärna.

vi skrattar åt fönstrens som nu är helt ogenomträngliga för blicken, men för en som ställer sig utanför skulle det inte råda någon tvekan om vad som händer inne i bilen.
hon slutar smeka de fantastiska brösten, lägger huvudet lite på sen och sträcker sig mot kuken och tar över runkstafetten. hon gör det så skönt, ena handen masserar den nyrakade pungen, 

min röst är grötig när jag frågar om jag får ta några bilder på hennes sexiga fingrar medan hon runkar, mina nu lediga händer tar fram en kamera ur jackfickan, och hon tycker det låter som en skön idé. hon frågar mig var jag vill komma, hon vill veta redan nu, så allt är klart inför sprutet. det är som en flygvärdinna som innan take off kommer och kollar så att
man mår bra, att man fått allt man behöver, som checkar att taxi på flygplatsen är beställd.
det är service på högsta nivå, första klass de luxe.

hon försöker skapa mer utrymme i det trånga utbudet och jag förstår snart varför. hon sänker sitt huvud mot min kuk, tankar snurrar runt och det är som att någon ropar i en mikrofon högt i mitt huvud

herregud, hon ska suga min kuk!
HON SKA SUGA MIN KUK!


vilket hon snart gör. en sval mun tar hela mig i munnen, tungan glider längs skaftet på kuken medan hon rör sig uppåt- och snart ner igen. hon gör det lugnt och intensivt. slutar efter en stund och vänder ansiktet uppåt så hon möter min blick.

jag vill att du håller i mina höga klackar medan jag suger din kuk, säger hon.

hon är bara för underbar, hon kan mig, vet precis. ena benet är böjt mot mig och jag greppar den svarta klacken och hon sänker huvudet återigen, håller kuken i handen, runkar medan hon suger.

jag känner hur pungen börjar spännas, hon slutar suga och vill att jag avslutar. lägger sina händer
med fingrarna utspärrade över mina lår, smeker lätt medan jag tar de sista taget, böjer kuken mot
de väntande händerna och sperman flödar ut över de smala fingrarna, över de långa naglarna,
på mitt ben, ner i ljumsken.

det är en bastu i bilen, vi drar på oss våra kläder men hennes bröst vill inte stängas inne. jag tittar fascinerat på henne medan hon kör. jag tror jag alltid haft en weak spot för kvinnor bakom ratten. en blond mistress med extra-allt-service ler mot mig medan hon svänger ut från villaområdet som just fått besök av två hungriga människor.

det gjorde vi bra.



1 kommentar:

  1. det gjorde vi bra. och det här gjorde du J-Ä-V-L-I-G-T bra! världsklass! stora pussar från Mistress

    SvaraRadera