söndag 22 mars 2009

shoppa skor

jag har bett M om att få följa med någon gång när hon ska köpa skor.
jag har alltid älskat att se tjejer prova skor, knäppa remmarna och stå framför spegeln, provgå, sitta med korslagda ben och beundra och begrunda skorna, fundera- "behöver jag dessa? de är dyra som fan men riktigt heta!" ungefär.

M vet att jag älskar tjejer i högklackade skor, och själv har hon mer eller mindre alltid högklackat och förstår vilken effekt det har på män.
det är det där jag allra mest tänder på, medvetenheten hos en kvinna, att hon vet precis vad vissa detaljer utsänder, att hon är lagom kokett och gillar att spela på sin utstrålning. man måste bära upp sin kostym, sina högklackade skor, till och med sina välmanikyrerande naglar, sin slips. det syns direkt om en person inte är bekväm i sin outfit, och det blir inte bra att ta på sig något för att desperat försöka ge sken av något man inte är.

-så vilka tycker du att jag ska prova? frågar M och ler.

min blick far runt i rummet, jag fastnar för ett par svarta pumps med smal klack, säkert 13 cm höga, öppna vid tårna, grabbar tag i dem och känner doften av läder, nya skor.

-de här, vad säger du om dem? undrar jag och sträcker dem till henne.

-mycket snygga…

hennes nylonbeklädda fot glider in i ena skon, storleken stämmer och hon reser sig upp medan hon tar på dem andra skon.

-wow…, mumlar jag.

-gillar du dem?

-du passar så bra i dem, svarar jag, märkbart tagen av situationen, rösten tjock.

hon tar några steg i butiken, som på en liten catwalk.
jag ser ett par med remmar, svarta sandaletter, expediten försvinner in på lagret för att hämta andra skon och jag sätter mig på huk framför M och hjälper henne av med de hon just testat.

-jag blir hård, M, säger jag, hon ler och stryker mig med tårna över mitt stånd, som av en olyckshändelse. jag flämtar till och just då dyker affärsinnehavaren upp med sandaletterna. de sitter som gjutna och mina händer skakar nästan av kåthet när jag långsamt knäpper remmarna.

M går långsamt runt i butiken, kollar i spegeln, bedömer dem, väger med händerna på höfterna och lägger huvudet på sne.

-vad säger du, vännen? undrar hon, ser mig i spegeln.

-M, du måste ha dem, de är du rakt av.

jag sitter återigen på huk och hjälper henne med skorna, jag kollar snabbt runt i butiken och konstaterar att vi är ensamma. snabbt knäpper jag upp byxknapparna, jag är som i trance, helt ohämmad.

-oj, vad gör- börjar M.

-jag måste bara…bara lite, sluddar jag och börjar hetsigt runka min kuk som delvis döljs under min skjorta medan jag kollar på M som är lite förvirrad men som också verkar ta det med ro.

-ojdå…, säger hon lurigt. hon drar upp den knälånga kjolen lite och låter mig ana spetskanten på strumpan som slutar högt uppe på låret.

-stayups…for your eyes only, säger hon och ler.

jag håller i hennes fot, smeker den lätt och runkar häftigt, för foten in under min rakade lena pung och hon rör den lätt fram och tillbaks. jag kan inte hålla mig utan sprutar rakt över hennes fot, sperman rinner tjock på strumporna.

-du är inte klok, säger hon och ler, för fingrarna över strumporna.

-jag vet, kan jag bara konstatera. jag är fan inte klok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar