måndag 23 mars 2009

att gå över gränsen och fortsätta lite

det var ett stort kompisgäng som brukade festa tillsammans som annika ingick i. vi sprang alltid på varandra på dessa fester, hade båda relationer, men det fanns en flörtig stämning mellan oss. detta var under en era när killar och tjejer såg rätt likadana ut, alla hade gympaskor och små t-shirtar, annika likaså fem dagar i veckan- men när helgen kom genomgick hon en total makeover; alltid den minsta varianten av lilla svarta och högklackade stövlar och extremt framåt.
festerna var ofta av karaktären att jorden kunde gå under nästa dag, folk dansade, hånglade och drack enorma mängder vin. och det kanske var därför annika alltid hittade en anledning att råka flasha fittan när festen var på väg mot klimax, antingen på dansgolvet eller upphoppad på ett bord. till alla killars glädje, till alla flickvänners förfasan stod hon där och drog upp klänningen så man fick se hennes helt rakade fitta.

eftersom det alltid var en massa folk runt en när annika var där, så fegade jag alltid ur att säga eller göra något, men jag kollade in henne noga.

det kom ett tillfälle till sist.

en fest på en stor klubb dit jag gick med en kompis, och av någon anledning var det få av mina vanliga kompisar som hamnat där. kompisen gick vilse efter ett toabesök och det gjorde inget, vi hade ändå inte så mycket att prata om. jag hängde runt ett tag och började fundera på om jag skulle gå hem när jag mitt på dansgolvet skymtar annika, dansandes med armarna i luften, drar en kille i slipsen medan DJn pumpar på.
jag sväljer sista klunken öl och glider upp bakom henne, det är trångt och en rökmaskin gör att personer blir suddiga konturer framför en.

jag tvekar en sekund innan jag närmar henns höfter med mina händer, hon vänder sig om och ser mig, ler, vänder sig om och kramar mig, vi dansar på och hon skriker något i mitt öra, vi dansar nära, showar och sjunger med i dumma refränger, glider ifrån varandra och hittar tillbaks. jag känner mig full, kåt och pulsen slår snabbt när jag viskar i hennes öra "annika, jag måste bara säga att du är så jävla läcker…och jag har sett att du alltid har stayups under…jag älskar det!"
hon skrattar och viskar något om att det är kul att jag lägger märke till sådant, och att hon sett mina blickar. hon drar lite i klänningen och visar att hon även denna kväll har svarta blanka stayups med en sexig spetskant långt uppe på låret…

jag suckar högt och hon kommer nära mig, lägger mina händer på hennes höfter, rör dem upp och ner och visar att det är fritt fram att leka medan vi dansar…hon vänder sig om med ryggen mot mig, rör sig i cirklar samtidigt som hon pressar sig mot min nu hårda kuk, vänder sig om och ler…mina händer på hennes mage, snabbt upp över hennes sköna uppushade bröst, ner mot låren, vandrar uppåt under klänningen, mer intensiv musik, det verkligen ångar om dansgolvet, mina fingertoppar leker med spetskanterna på strumporna, och så inser jag att hon inte har några trosor på…jag suckar tungt i hennes öra och annika frigör sig från mig med ett stort leende, ser någon kompis i folkmassan och dansar dit…

lite senare, min puls lika snabb, en ny öl, kåt som ett djur, letar och spejar efter henne. där, vid baren, står och pratar med en säkert minst lika kåt kille. det är lika trångt här som på dansgolvet så hon märker inte att jag rätt som det är befinner mig bakom henne vid bardisken, lägger min ena hand lätt på hennes bak, först tror hon nog att det bara är ett misstag i trängseln, men så håller jag kvar den, hon slänger en snabb blick över axeln och ler, fortsätter prata med killen…jag står där och dricker öl med ena handen och låter den andra gå på färd över hennes sköna bak…längs låret, drar upp klänningen lite och har snart hennes nakna rumpa i min hand…glider längs skåran upp och ner, med långfingret är jag nu bara någon milimeter från hennes fitta…håller på så där en halv minut innan jag låter fingret gå hela vägen, försvinner enkelt upp i henne.

annika blir först stel i hela kroppen, jag stannar upp, hon spänner sig, men så släpper alla muskler och jag fortsätter, ett finger upp i henne, min puls är nu 180 men inget i min kropp visar på att jag gör något annat än står här vid baren och dricker en avslagen corona. jag testar med ett finger till, det är en trång skön fitta och annika särrar lite på benen så att jag kommer åt ordentligt.

DJn slänger på en hit och baren avbefolkas, jag drar snabbt undan min hand.
annika ska hänga med ett sällskap på väg från klubben, skakar på huvudet när hon passerar mig, viskar leendes

-du är helt galen!

en efterfest som håller på att dö några veckor senare, annika kommer ut på balkongen där jag står och röker. tystnaden mellan oss visar tydligt att vi gick över gränsen förra gången, men vi bryter den med skratt och ett konstaterande att "fan vad kul det var förra gången, asgrym fest!".

snart är vi ensamma på balkongen, vi hör folk prata längre in i den stora lägenheten, annika kommer närmare mig, vill låna en tändare. jag tar hennes hand, för den till bulan utanpå mina jeans, hon kupar runt den och mumlar ett retligt "jasså…" vänder sig snabbt om för att kolla om någon är där, men rösterna innifrån känns långt borta.

hon drar ner gylften, drar ut kuken och börjar långsamt runka mig…det är en liten sval skön hand med ett säkert grepp runt min kuk, vi säger inget men när jag stönar försiktigt fyller hon i med ett kaxigt "mmhm…" som för att visa "jasså, du tycker det är skönt när jag runkar din kuk?". jag står bara där och njuter, lyssnar så ingen kommer, det blåser kallt om min nakna rumpa och så sprutar jag rakt ut i luften, spermasträngar träffar balkongräcket, pölar på betonggolvet.

-annika, var är du?

en röst innifrån, hennes pojkvän.
hon släpper min kuk, torkar av sin hand på min skjorta, ler mot mig och lämnar mig ensam på balkongen.

4 kommentarer:

  1. Du är grym. Här kommer du verkligen till din fulla rätt:-)

    M

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar story....mera sånt de eggar mig otroligt mycket :)

    SvaraRadera
  3. Så läckert! Mera, mera. ;)

    SvaraRadera