tisdag 14 april 2009

se men inte röra

du är på en personalfest, företaget har hyrt ett ställe med kök och en massa rum.
du kommer ensam ikväll, din kille, som också jobbar på firman, är bortrest en vecka. det är lite skönt att vara ensam, hur mycket du än älskar och njuter av er samvaro är det ibland skönt att bara vara själv en vecka, rå om sig själv, inte ha bråttom hem efter jobbet, gå på stan, sitta på ett fik och läsa en bok. men självklart längtar du efter honom, och det känns lite underligt att vara utan sex så många dagar, det är du inte van vid.

det är en varm och klibbig sommarkväll, ett skyfall stångas med solen och det var inte helt enkelt att välja kläder, påklätt, avklätt. du har lagt dig precis där mellan… du har som vanligt fått en massa blickar vandrande över din kropp, nerifrån de skyhöga svarta blänkande pumpsen, som du hittade på rean på lunchen flackar både männen o kvinnornas blickar uppåt, längs de svarta tunna strumporna, och upp mot den korta tajta svarta kjolen som envisas med att glida upp när du sitter ner… en underbart urringad blus visar upp stora delar av de läckert solbrända brösten…håret lockigt och halv om halvt uppsatt, hårtesar faller då och då ner i ditt ansikte så du får föra undan dem… dina röda läppar lämnar märken på glaset med champagne där du står och pratar med kollegor.

det är en sådan där skön kväll när alla är på bra humör, det är flörtig stämning, hög musik och god mat och drickat tar aldrig slut. mitt i ett samtal med någon från ekonomiavdelningen försvinner dina tankar iväg, du minns senaste gången din kille trängde in sin hårda kuk i dig, det bultade i din kropp när han dunkade in den gång på gång och han fick dig att komma så skönt, så skönt… du ler mot killen från ekonomi som du ser nervöst fastnat i din urringning, du lägger din hand på hans axel och säger att du måste gå på toa.

du letar runt, folk överallt, lång kö och någon säger att det finns en till lite längre in, så du trippar dit.
skorna är verkligen höga, klackarna riktigt smala men du har fått in ett skönt gung, du är ju van.

du hittar toaletten, ingen kö, du låser om dig om efter att ha gjort det du ska sitter du kvar på ringen, känner att du är våt, kroppen fuktig av den tryckande värmen, bröstvårtorna hårda och styva, pressar sig mot den tunna blusen…du slickar på ditt långfinger och låter det glida över fittan, blygdläpparna glider åt sidan och du känner att du är supervåt, fingret upp mot din klitoris, ett varv, två, den hårdnar, du blir varm om kinderna, gnider mot klittan snabbare och flämtar till lite när någon bankar på dörren, du vaknar till, drar upp de minimala stringtrosorna , spolar och tvättar av händerna, solbrända och med ljusröda långa naglar som kronan på verket, öppnar dörren och där står ett gäng män, berusade, glada, kåta, flörtiga…

-jasså, var det du M...var har du varit hela kvällen?

-har du suttit där inne hela tiden?

-får du inte gå ut för killen nu när han inte är här ikväll?

ni skrattar alla, du ler och är i fokus för de tre männen som står i uppknäppta skortor, med drinkar i handen, ivriga att få prata med dig. en av dem, han som knackade, går på på toa och ni andra står kvar utanför.

de frågar vad du vill ha och dricka och runt hörnet finns ett litet rum som egentligen är en bastu, ikväll känns hela stan som en bastu så rummet är förpassat till lager för festen. ni hittar en låda skumpa som genast öppnas. ni sätter er där på olika våningsplan i bastun, det är trevliga killar som kan sitt jobb, de är flörtiga och frågar om dig och din kille, en säger rent ut

-man blir ju så jävla sotis på honom som får ha dig för sig själv!

-ja, man har ju sett hur ni försvinner iväg och hånglar eller vad ni nu gör!

-hånglar? tror ni M skulle nöja sig med lite hångel? M är en tjej som behöver en hård jävla kuk rakt upp då och då! kraxar en av de kaxiga killarna.

du har inget mot den tuffa jargongen, ni skrattar och du säger bara

-ja du, så länge den hårda jävla kuken vet vad den gör och avslutar med att spruta min mun full så…

vilket först leder till total tystnad, men snabbt förvandlas till ett hormonstint brölande, röda kinder och ett stort skål, skratt och skön flamsig stäming.

en flaska faller på golvet och snurrar runt innan den lägger sig pekandes på en av de andra killarna.

-haha, som sanning och kånka, peter, sanning eller kånka?

-öh, va? sanning eller kånka? jaha, jaa sanning va?

-okej, är alla med, undrar den förste, alla skrattar och nickar, peter får svara på om han någon gång runkat och tänkt på någon arbetskollega.

-jo, säger han skamsen, det är väl klart.

-VEM? ropar alla

-äh, klart man fantiserat om M och runkat både en och två gånger…

du ler lite generat men samtidigt slår ditt hjärta lite snabbare, det känns lite coolt att sitta här med dessa killar runt dig som är så tända på dig och nu få höra att en brukar tänka på dig och runka då och då…
peter snurrar flaskan och den pekar på björn, som satsar på kvällens första kånka.

-du ska strippa framför M!

alla gapskrattar, även du, för du tror inte det blir av. men björn börjar knäppa upp skjortan, vaggar på höfterna och ni ylar, klappar takten åt någon som mumlar en låt så björn ska ha ett soundtrack till sin stripp, skorna och strumpor av, byxorna och snart står han i bara ett par vita tajta boxers, muskolös överkropp, vaggar runt och du njuter av varenda sekund han gör det för dig… den kaxige killen tar upp sedlar ut sin plånbok och räcker till dig, du tar tag i linningen och drar ut den något, tyget spänner och du stoppar in en skrynklig hundring i boxershortsen, ett av dina fingrar råkar toucha hans allt hårdare kuk när du ska släppa linningen, det hela är väldigt oskyldigt och över på en sekund men det är spännande…

-full monty! ropar killarna.

han vänder baken till och drar ner kalsongerna sakta, vickar på stjärten och släpper tyget, snurrar snabbt runt och du hinner se hans stora kuk, innan han tar tag i flaskan och snurrar, den åker ett varv och pekar på… dig.

-haha, M, ropar killarna, sanning el kånka?

-äh ja ska inte fega, kånka, säger du kaxigt.

nakne björn ger dig kvällens första uppdrag.

-du ska visa för oss hur du gör när du suger kuk… det ligger en massa grönsaker i en skål, sådant som vart över när ni gjort maten. han greppar en gurka och ger dig.

-jaha… det är ni nyfikna på, säger du utmanande, tar gurkan i dina händer. någon får hålla den framför mig i så fall, säger du och den kaxige ställer sig framför dig, tar tag i gurkan, drar ner gylfen och håller gurkan rakt ut som en stor grön kuk. alla skrattar och du skrider till verket, men först tar du fram ditt läppstift och långsamt sensuellt målar du läpparna medan din blick långsamt går från kille till kille, stämningen är riktigt laddad i rummet.

-det är viktigt att kuken är våt, börjar du, som vore det en instruktionsfilm i konsten att suga kuk.

du slickar din hand hal av saliv, för den på baksidan av gurkan, tar ett stadigt grepp, sitter på knä framför den kaxige, lägger din lediga hand på hans lår. börjar sakta slicka runt toppen på gurkan i cirklar, tittar killen i ögonen, samlar saliv så det droppar om gurkan, och så runkar du gurkan hal innan du börjar gå loss på den med dina röda läppar. du tar gurkan långt in i munnen, du känner den i svaljet, drar ut den och tungan far på undersidan av den knottriga gurkan, saliv rinner som försperma och det går ett sus i rummet.

-shit, du är ju makalös, M!

du tittar åt sidan och ser deras blickar, den nakne killen är nu stenhård och ser desperat ut. han försöker dölja den men misslyckas rätt ordentligt.

-shit, kolla björns kuk, säger den kaxige killen.

du tar den lediga handen och snurrar flaskan, som pekar på björn.

-sanning eller kånka, mumlar du medan du håller gurkan i handen och runkar. det känns så realistiskt alltihop.

-ehh...han stammar...nä va fan ...kånka va? han ler men är illröd i ansiktet.

-bra val… jag vill att du gör ngt åt den där hårda grejen mellan dina ben, björn…jag vill att du runkar medan du kollar på vad jag gör… ok?

han är inte sen att lyda, tar lite saliv på handen och kör igång, ollonet är blårött, hans hand far snabbt över skaftet. din blick fokuserar helt medan du återigen tar gurkan långt ned i halsen, ökar tempot samtidigt som björns runkande ökar…

-ååhh...jag...eh...

killarna är handfallna, de vet inte vad som är ok eller vad de ska göra så de står där och bara kollar, den hand du har på den kaxige killens lår känner hur tyget i hans byxor stramar åt allt mer, han håller i ditt hår och stönar, som om du sög hans kuk på riktigt… så tar du ut gurkan ur munnen, runkar hårt mot din utsträckta tunga och låtsas att sperman forsar ut och landar på din tunga…mumlar

-...härligt…

-det är sjukt svårt att bara titta och inte få röra, säger kille nummer 3, svettig och med ena handen tar han på sin hårda kuk genom tyget i byxorna…
med din lediga hand sträcker du dig efter ett champagneglas, räcker det till runkande björn med ett enkelt

-…här björn…

han tar tag i glaset, pressar in ollonet o öppningen o sprutar en rejäl sats som fyller glaset till en fjärdedel, tjock sperma rinner ner långs glaset.

-helvete vilken grej, ropar den kaxige.

björn snurrar flaskan som träffar den kaxige, som ylar

-kånka! innan någon hunnit fråga något.

-jag har nog sett hur du spanat in Ms porriga skor…ditt uppdrag blir lite perverst-du ska slicka dom…

stämningen återigen underlig, tyst men förväntasfull.

-okej…han ställer sig framför dig, sätter sig på knä och tar tag i ditt ena ben vid knät ungefär, han har sköna händer och med hela den sexiga stämningen i rummet känner du något inom dig… du känner hur våt du är, han lyfter benet långsamt och kjolen glider upp, visar tydligt sina svarta blänkande stayups för beskådarna, ett unisont "mmm…" ljuder och du vrickar foten mot honom, han på knä med en sylvass klack på ena knät, lutar sig nedåt och börjar slicka de glänsande lackpumpsen samtidigt som hans ena hand håller i ditt strumpbeklädda ben…det är en supererotisk stäming i rummet och du är medveten om att alla kan se rakt in genom din korta kjol, ministringen stramar åt mellan blygdläpparna, kanske har den glidit in i mitten och kanske visar mer av din fitta än vad du borde men du bryr dig inte, bjuder på det just nu, den kaxige är inte så kaxig just nu, han slickar skinnet som vore det en fitta, din fitta, i cirklar, lapar med bred tunga, drar med sina fingrar upp o ned längs den 13 cm höga smala klacken med röd baksida och sula. den kaxige är svettig när han till sist slutar, du är het och snurrig, champagne och kåthet, du drar knappt ner din kjol, han snurrar flaskan och den träffar rakt på dig…

-…kånka, mumlar du…

-smek dig medan vi tittar på, M…

oj, det här är att gå helt över gränsen, hinner du tänka, men du är kåt, du är våt, du drar upp ena benet på bastuavsatsen, benet sträcks sexigt av den höga klacken, du drar längs benet med en utsträckt hand och dina sexigt långa röda naglar glänser i skön kontrast till de svarta stayupsen…
killarna står med galna blickar, den nakne börjar få stånd igen, den kaxige står och klämmer på sin kuk genom jeansen, den tredje sitter på huk och bara tittar medan din hand närmat sig tyget på din lilla string… tyget är helt genomvått, fittan pulserar när du lägger fingertopparna på trosan, drar den lätt åt sidan så männen har fri insyn till din nyrakade fitta, våt och kladdig av de skönaste safterna…långfingret glider upp och ner längs blygdläpparna, så glider den upp mot klitoris, i cirklar runt runt, den är redan stenhård, du tar din hand till munnen, slickar på fingrarna omsorgsfullt så de glänser av saliv och så återgår du till att smeka dig medan killarna med stor beundran tittar, nakenkillen börjar smårunka och du stönar till, tar tag i gurkan som du nyss sög på, tar den återigen i munnen och gör den hal av din saliv, då faller den kaxiges byxor ner och skärpet med en duns, han kramar sin kuk och runkar för fullt, du för in gurkan i din trånga fitta, börjar långsamt pumpa den in och ut och då kan inte den tredje killen hålla sig, på två röda har han sin kuk i sin hand, runkar även han hårt, det är helt tyst i rummet, man hör bara små stön och det smått mekaniska ljudet av tre runkade män, våta ollon som gnider mot handen, och så din våta fitta som smackar när gurkan trycker in, du möter deras blickar och slickar dig sexigt om läpparna medan du ökar takten på gurkan.

den kaxige tittar sig omkring, hittar champagneglaset och sprutar även han sin sats så det stänker rakt ner i glaset, snubblar till och dröser ner på ett bastuplan, men hinner sträcka glaset till kille nummer tre, som försöker hålla tillbaks ett vrål när han släpper en jättesats i glaset, som nu börjar bli fullt. den nakne följer varenda milimeter av din kropp, från de superhögklackade skorna, längs stayupsen, de nakna låren, stringen som du dragit åt sidan, den solbrända platta magen som syns för du har dragit blusen åt sidan, de uppushade brösten, din sträckta hals, ditt vackra lockiga hår som ligger i kaos runt sitt ansikte, dina röda läppar och den sensuella tungan som de hela tiden kan ana, ner över dina solbruna armar, hela din kropp doftar sol och kåthet, ner över din hårt arbetande hand.

när du stönar till hårt för att du inte kan hålla dig står han med sin nakna kropp och stenhårda kuk bara någon halvmeter från dig, runkar långsamt, långsamt nu bara med våta fingrar i cirklande rörelser på ollonet tills han inte kan hålla sig längre utan med ett juckande sista drag lägger satsen snyggt överst i glaset, men i dina tankar var det en sådan där långsam tungrullare som du älskar att få, tjock sperma på din väntande tunga. han ställer ner glaset på samma avsats som du sitter på och faller ihop i en hög på en träbänk.

det är tyst i rummet, varmt som om bastun stod på. alla stönar för sig själva, tittar lite ner i golvet, någon vågar möta någons blick och man vet inte hur man ska ta det här. tyst tar du tag i glaset, håller upp det och snurrar på det, glaset är mer eller mindre fullt av tjock vitt sperma, lite har runnit utanför och det ser nästan ut som en frusen white russian, du rör lite med en röd nagel på det översta kladdet, nageln blänker till… du känner deras blickar när du höjer glaset och långsamt tömmer det i din väntande mun. det är verkligen mycket sperma, tre dunderkåta män har njutit av dig och sprutat i glaset och du klunkar i dig det, tar en paus, sväljer, höjer glaset på nytt och tar resten… männen är helt tagna av scenen, när du häller i dig det sista rinner det lite längs mungipan och du fångar upp det med dina sexiga händer, drar det till tungspetsen och drar in det i din mun, ler mot dem och känner att det är dags att gå hem genom ett sommarsvettigt nattstockholm med en ny erfarenhet.

3 kommentarer:

  1. shit vilken story ja bli alldeles våt av att läsa......

    SvaraRadera
  2. Wow!
    Jag tror jag måste byta trosor...
    Helt underbart skrivet!
    //F

    SvaraRadera
  3. Oh my...Jävlar! Du har gjort det igen: hetsat upp mig till bristningsgränsen. Fan fan fan, den här dagen kommer bli jobbig. ;)

    SvaraRadera