tisdag 31 mars 2009

parken

en återkommande fantasi startar alltid med att jag sitter på en bänk i vasaparken och väntar, spänd av förväntan. så hör jag smattret av höga klackar längs den asfalterade gången, vänder blicken mot henne där hon hastar fram, ständigt upptagen och på väg. hon ler, håret far runt och hon för det åt sidan innan vi ger varandra en kram, sätter oss ned och pratar om vad som hänt sen senast.

hon sitter med korslagda ben och man kan ana spetskanten på hennes svarta blänkande stayups, jag följer benen ner till den högklackade skorna. jag skannar snabbt av resten av hennes outfit, en väldigt uppknäppt figursydd skjorta som visar en läcker bh med smala band, ett pärlhalsband som lägger sig mellan brösten.

jag säger att hon är så grymt sexig och undrar om jag får titta på henne och runka…? hon tittar sig omkring, vänder sig mot mig och ler och säger "självklart, vännen" och jag börjar med att smeka mig utanpå jeansen, knäpper sakta upp medan jag kollar runt om någon är väg att passera vår avlägset placerade bänk.

kuken har blivit stenhård och jag kränger ut den ur boxershortsen, ollonet vått och hon ler lite när jag håller i den och sakta börjar runka. jag är så kåt att jag inser att det inte kommer bli en lång historia, men jag vill njuta av varenda milimeter av M medan jag gör det, så jag drar sakta längs den ådriga kuken, spanar in henne och frågar henne med blurrig kåt röst om det känns ok. hon lägger huvudet på sne och lutar sig på ena armen och ler, viskar "bara bra, vännen, fortsätt du bara".

M om någon känner till min fascination för kvinnliga händer och har placerat ena hand på låret, spretar med sina smala fingrar med naglar som nu blivit riktigt långa, målade i en mörkröd ton, de blänker i solen, hon leker med fingrarna över nylonstrumporna, ända från knät upp till stayupskanten och den lilla bit hud man kan ana där… jag runkar hårt och bestämt nu, struntar i att kolla runt omkring om någon ser oss, M tittar fascinerat på, och när jag stönar till ler hon och för ett pekfinger till sin mun, slickar på det utstuderat och porrigt och när jag flämtar "jag kommer snart!" viskar hon bara "ja, vännen, kom nu…" och lägger sin ena hand på mitt lår, och så kan jag inte hålla mig en sekund till, kuken vräker ut kaskader av sperma över min mage och lår, och jag ser att en hel del träffar hennes hand.

fantasier kan såklart vara både realistiska och helt påhittade, när jag tillåter mig skruvar jag ibland till den och då är det både Ms hand som gör jobbet och som avslutning slickar hon sina händer rena från min sperma, men jag tilltalas också av det mer realistiska se-men-inte-röra.

jag har berättat om denna fantasi för M och hon tyckte den var både läcker och ganska oskyldig- hade hon inte nyligen träffat en man hade hon lugnt kunnat vara med på ett sådant äventyr i parken.

sådan är hon, M, underbar och alltid sugen på att vara med om nya saker.

3 kommentarer:

  1. Det är nåt visst med parker - triggande, eggande, i skymundan, och ändå öppet... :)

    SvaraRadera
  2. Gillar dina fantasier.....*L*

    SvaraRadera
  3. tack vänner, era kommentarer får en bara att vilja skriva mer och mer och mer… :)

    SvaraRadera